p.66:

Kertész Kornél egy évvel később [1959-ben] az Astoria bárba szerződött, ahol egy kitűnő quartettel muzsikált: Káldor Péter vibrafonozott, Rahói Ernő bőgőzött, Várnai Tibor dobolt. Magas színvonalú, finom bárzenét játszottak, de időnként egy-egy Dave Brubeck, Milt Jackson számot is előadtak. Kertész folytatni akarta a zártkörű jazz-találkozók sorozatát, elképzelését az Astoria vezetői támogatták. Az első rendezvény nagyszerűen sikerült, zenészek és közönség egyaránt boldogan tértek haza a hosszú koncert után a késő éjszakai órákban. Emlékezetem szerint öt együttes játszott azon az estén. Én magam akkor léptem fel életemben először a nyilvánosság előtt, mint jazzhegedűs, egyébként még konzervatóriumi növendék voltam, a tanárképző szakra jártam. Szép sikert arattunk Szabados György kamara-jazz szextettjével, a hegedű, fuvola, klarinét, zongora, bőgő, dob összeállítású együttes zenéje kuriózum volt, mint ahogy az lenne ma is. Az volt egyetlen fellépésünk abban a formációban.

p.73:

Erről is szó esett a lap [Ifjúsági jazz klub híradója] hasábjain, továbbá érdekes interjúkat, rövid híreket, jazz műszótárt, karikatúrákat, fotókat, sőt kottákat is találhattunk, Szabados György, Vukán György és Onódy Árpád egy-egy szerzeménye jelent meg nyomtatásban.

p.85:

Egy évvel később, 1966. április 23-án és 24-én már három koncertből álló jazzfesztivál volt a Zeneakadémián: Albert Mangelsdorff Quintet (NSzK), Kurilewicz Quintet (PL), Jan Hammer Trio (CZ), magyar színekben a Qualiton együttes Gonda János vezetésével, a Garay Attila Trió, a Kovács Andor Trió, a Stúdió 11, Szabados György Kvintettje és a Deseő Csaba Quartet.